Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Pomysł na konkurs

Pan Filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym zorganizować konkurs na YT , dzięki któremu zyskałbym trochę wiecej widzów .

Proszę o pomysł na nagrodę i na konkurs.

Za najlepszy pomysł - limit like ;)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Bywalec
Opublikowano

1. wymyśl jakiś nietypowy mecz.

2. ty zrób jakiś mecz ustawiony i np. ty masz m16 a reszta noże (mogą po tobie zbierać m16) kto będzie miał najwięcej killi wygrywa.

No i oczywiście jakieś nagrody musisz sensowne dać. Za 1 miejsce proponuje gift perma

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Najlepsza nagroda to NX/Gp to chyba jasne..

Możesz zrobić że ci co sie zasubskrybowali biorą udział w konkursie i ci co cie zasubowali dają np najlepszy screen z gry i najlepszy wygrywa nagrode

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zrob tak: najpierw zrob jakies smieszne scenki obrob je z efektami i pod koniec filmiku (ale tak okolo 5 minut) zrob tak jak zapytaj beczke lub skkf, napisz w opisie zeby pisali komentarze a ty na mnie odpowiesz w filmiku a potem zrob jakis konkurs i bedziesz miec byc moze nawet fanow

Opublikowano

wiesz to zależy czy dysponujesz dużą ilością NX albo GP

może np.: najlepsze SS z gry wygrywa albo właśnie jakiś nietypowa gra

Opublikowano

W sumie wszystko najs tylko , że pomysł jest troszkę lipny nagrody to pewnie jakiś gift za nx/ etc...

Opublikowano

Tak jak ktoś powiedział że nietypowe mecze by się przydały :) na to akurat jest dużo sposobów :D

Kiedyś uczestniczyłem w party lvl up na smoke/gas/flame nady only :) albo mine/mele only ^_^

niby się trochę dziwnie grało ale fajnie <3 i zrobić parę meczy OMA na junku albo DR i kto wygra 2 mecze to gift itd

zawsze można coś pokombinować.

2096247301.png

Opublikowano

Teraz Lexu dałeś niezły pomysł.

Chyba zrobię coś takiego ;)

Dzięki !!!

+ można coś o nagrodach teraz

Opublikowano

Nagrody ? Zależy czy ludzie są wymagający i lecą na żer czy raczej uczestniczą w konkursach dla przyjemności... ;)

Jeśli trafisz na sępów to lepiej zaopatrz się w nx i to w miarę dużą sumkę -.- a dla ludzi olewających nagrody przyszykuj coś

funkcjonalnego za gp ... np spec/light vest ? ^_^ Chociaż mam nadzieję że i minami nikt nie pogardzi B)

Tak samo gietka/m4 na 30dni ? Uważam że przyda się ludziom którzy nie posiadają perma xD

Później tak samo od jakości nagród i pomysłowości konkursu będzie zależeć czy wogóle wypali i będzie to figurować na liczbie chętnych :rolleyes:

2096247301.png

Opublikowano

Tak sądzę ,że tak zrobię.

wg. mnie twoje pomysły były najlepsze.

Topic do 22 i zamykać.

Bywalec
Opublikowano

up@

dokładnie

to nie są Niemcy, ze za 20 euro masz 100 tys NX ...

Chciałbym cię poprawić.

W każdym kraju w którym jest euro 1euro = 1k nx czyli 20 euro = 20 000 nx.

Sry za spam

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

WYGRYWA MLECZO LEXU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...